امام جماعت یک روستا که در کنار فعالیت فرهنگی برای خود کشت و کار ایجاد کرده و بانویی که پس از تحصیل گلخانه ای به پا کرده و در حد توان چند جوان را به کار مشغول کرده نمونه های بارزی از حرکت در مسیر فرمایشات رهبر معظم انقلاب هستند.
معاون برنامهریزی شهرداری قم با اشاره به رشد سه هزار درصدی درآمد شهرداری قم در ۱۰ سال گذشته، افزود: برای افزایش درآمدها سعی کردیم مشارکت بخش خصوصی را افزایش دهیم.
استاندار قم معتقد است شرایط اقتصادی کشور از حالت کنونی سختتر و پیچیدهتر خواهد شد و مدیران اقتصادی و اجرایی باید برای مقابله با این شرایط جدیتر وارد عرصه شوند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با بیان اینکه برخی مدیران قم به اهمیت اقتصاد مقاومتی پی نبردهاند، گفت: هر فعالیتی نمیتواند به اسم اقتصاد مقاومتی تمام شود.
اگر نگاه دقیق و متفاوتی به شرایط طبیعی استان قم داشته باشیم به خوبی متوجه میشویم که کویر قم و معادن استان، بسترساز خوبی برای کارآفرینی و اشتغالزایی است، ضمن آن که وجود نعمت نمک طبیعی نیز یکی از همان مسایلی است که نباید آن را از یاد بُرد.
یکی از اساتید حوزه علمیه قم از فرمایشات رهبری نسبت به اهمیت پیادهسازی سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی یاد کرد و گفت: اگر مسؤولان به این سیاستها توجه لازم را داشته باشند میتوانیم اقتصاد و تولید کشور را با تکیه بر ظرفیتهای داخلی تقویت کرده و دیگر نیازی به خارج کشور نداشته باشیم.
بی شک اهتمام عملی و نه شعاری به مقوله اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی در سینمای ایران در سایه توجه به پیوستهای فرهنگی آن میتواند شاه کلید ورود به بحث سبک زندگی ایرانی و اسلامی نیز باشد.
نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه امروزه بانکها با سرمایه مردم در حال سودآوری به نفع خود بوده و به رقیبی برای تولیدکنندگان تبدیل شدهاند، گفت: دولت و مجلس خود را به اقتصاد نفتی سرگرم کردند که باید این نگرش در بین مدیران اصلاح شود.
احمد امیرآبادی فراهانی توجه مدیریت شهری قم به موضوع اقتصاد مقاومتی را در تنظیم لایحه بودجه 97 این شهر قابل تقدیر دانست و افزود: توجه جدی به چگونگی هزینه کردن درآمدهای حاصل از عوارض و مالیات ها ضروری است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قم گفت: هم اکنون ضریب بهره مندی آب روستایی در استان 83 درصد است و وضعیت استان قم در این زمینه از متوسط کشور بهتر است.